duminică, 22 septembrie 2013

Cum sa scrii un continut relevant pentru un site? Sfaturi!



Sa scrii un continut relevant si bun pentru un site din orice nisa poate fi o problema. Nu poti scrie haotic un text in schimb te poti ghida dupa cateva simple reguli care va vor ajuta oricand. Regulile sunt valabile pentru un content obisnuit sau un content de marketing.

Pentru un continut relevant intr-un site trebuie sa:
Sa scrii cat mai mult. Practica zilnica ( fa-ti un document in word si incepe sa scrii cat mai mult) te ajuta sa te perfectionezi.
Gramatica bine pusa la punct ( atentie la dezacorduri si la formele de gen schimbate de curand si aparute in noul DOM) da o eleganta aparte textului
Cand vrei sa incepi sa scrii aloca-ti timp , ai rabdare cu textul, sterge daca nu iti convine ceva. Slefuirea textului ii poate da efectul pe care il doresti.
Scrie scurt dar esential daca ai ceva de comunicat. Nu te apuca sa povestesti ceva lung daca nu este cazul. Mai bine o fraza de calitate decat cantitate si scris prost.
Invata din greselile altora dar si din greselile tale. Poate ca la inceput textele nu iti ies bine, nu e nimic continua sa scrii si invata unde ai greseala.
Fi originial si vei avea succes!
Documenteaza-te pe subiect bine inainte de a scrie , cauta cat mai multe informatii, selecteaza ce este mai interesant si important. Researche-ul este foarte important in realizarea unui articol.
Daca scrii un post la cerere , articol care va fi advertorial ai mare grija!!!

Fiecare articol are specificul lui. Daca pentru un blog scrii un post sa zicem mai personal , pentru o companie trebuie sa scrii un articol in stilul comercial(advertorial)sau un articol cu content de marketing. Cum se creeaza tipurile de articole veti citi aici incepand de maine.

Cum se scrie un articol de marketing veti citi maine:).

articol preluat de pe:http://congrazie.ro/blog/view/16393/cum-sa-scrii-un-continut-relevant-pentru-un-site-sfaturi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu