miercuri, 25 septembrie 2013

Cum ne prezentam serviciile in mediul online?

Stii sa intreprinzi ceva. Ai o afacere mica sau mare si vrei sa intri in  lumea online si sa o promovezi. Se tot vorbeste despre strategii online de promovare dar in spatele acestor strategii sta prezentarea serviciilor tale. Cum iti prezintii serviciile ( fie pe un site de socializare, un anunt sau la o firma de promovare) conteaza 100% pentru a avea succes. 
Pe Congrazie, utilizatorii isi pot prezenta in rubrica "The Market" serviciile. Cum sa iti prezinti eficient si bine serviciile in mediul online afli acuma. 
1.Fi sociabil cand iti faci cont pe o retea de socializare : facebook. pinterest,twitter, etc ia in  calcul ca trebuie sa fi sociabil, sa comunici. Sociabilitatea si comunicarea te pot ajuta ca serviciul tau in scurt timp sa fie un brand de seama.
2. Prezinta-te asa cum esti fara superlative si deschide "bucataria interna" adica spune cum esti cu adevarat fara a folosi expresii"sunt cel mai bun in domeniu x" si spune si informatii care tin de bucataria interna: cum a luat fiinta serviciul tau, ce te-a motivat sa incepi un business in domeniul acela, care sunt crezurile tale, etc.
3.Motiveaza clientii sau potentialii clienti sa te urmareasca, sa comunice cu tine si de ce nu sa cumpere serviciul tau. Campaniile de motivare constau in mici cadouri, motivarea consta si in a le face cititorilor tai ziua ma frumoasa. Nu este greu atata timp cat zi de zi cauti ceva care sa ii motiveze.
4. Daca vinzi, vinde inteligent adica bazeaza-te pe continut, pe informatii atractive despre produs nu pe reclama. Nu reclama vinde un serviciu sau produs ci continutul descrierii.
5.Omul potrivit la locul potrivit fi online mereu. Raspunde intrebarilor, posteaza idei, texte care sa atraga, ofera o mana de ajutor. Implicarea in diverse actiuni gen campanii umanitare ajuta mult. Ia legatura cu oamenii care iti dau like pe Facebook pentru ca si un simplu multumesc face mult.
Sunt 5 sfaturi pentru a iti prezenta serviciul si afacerea in mod inteligent in mediul online.Daca respectati regulile veti avea succes!

sursa:http://congrazie.ro/blog/view/16653/cum-ne-prezentam-serviciile-in-mediul-online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu