miercuri, 18 septembrie 2013

Ce inseamna un continut de calitate? Din punctul de vedere Google



Ca freelancer pe partea de writing trebuie sa scrii articole bune, de calitate. Nu conteaza lungimea neaparat cat ceea ce contine. Nu poti scrie articole care nu pot fi indexate de Google ca inseamna ca degeaba ai scris. Este important ca articolele sa fie bine scrise, continutul sa se plieze pe cerintele clientului dar in acelasi timp sa fie si bune pentru optimizare.Pentru a avea un articol cu un continut de calitate si optimizare buna trebuie sa ai:
Continutul lung. Avand in vedere ca scopul este acela de a informa un continut care sa nu insemne o mica parte din ceea ce ar trebui sa impartasesti este ceea ce se va aprecia. Poate ca nu vei avea nici timp nici talent sa faci asta insa trebuie sa ai in vedere ca totul se face la un nivel profi. Si in stransa legatura cu acest aspect este cel de corectitudine din toate punctele de vedere si in plus ceea ce tine de partea originalitatii.
Din punct de vedere SEO se pune accent pe textul in sine insa vei avea de castigat si daca optezi sa incluzi continut de tip video si imagini. Asta va aduce cu sine o crestere in motoarele de cautare, acelasi lucru ca si cand ai face guest post.
Legaturile cu alte site-uri de calitate este si ea de apreciat. Pentru ca asta iti va aduce un plus in rank si in author rank de asemenea.
Continutul sa poata fi sharuit pe social media si usor de accesat.
Cuvintele cheie sa fie bine pozitionate in text si sa fie usor de gasit in cautarile google

Sunt sfaturi esentiale iar fara ele nu poti avea un continut de calitate, un articol bun si un client multumit. Este important sa ii explici clientului aceste reguli si de ce le vei pune in aplicare. Google va aprecia articolul tau din prima clipa cand l-ai postat pe internet.

sursa:http://congrazie.ro/blog/view/15992/ce-inseamna-un-continut-de-calitate-din-punctul-de-vedere-google

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu