miercuri, 11 septembrie 2013

Congrazie.ro , platforma de freelancing pe România


Platformele de freelancing din România sunt în plină dezvoltare. Freelancingul a luat amploare în România și tocmai de aceea azi  vorbesc despre o platformă românească pe care se pot înscrie și angajatorii dar și candidații pentru un job.
Congrazie.ro este platforma româneasca de freelancing unde tu ca freelancer îți faci un cont și spui ceea ce știi să faci. Partea frumoasă este că poți posta anunțuri despre ceea ce știi să faci, poți comunica în grupuri cu oamenii care sunt freelanceri ca și tine. Ceea ce este important de știut este că pe congrazie ai posibilitatea să aplici la multe proiecte, zi de zi ai articole despre freelancing și mai ales ai mereu ceva de învățat.
Poți să te înscrii dacă ești angajator?
Da, poți. Partea bună este că tu ca și angajator ai profilul și înscrierea free. Este platforma de freelancing unde totul este free , unde tu îți creezi contul și postezi  cerințele proiectului astfel încât să ai omul de care ai nevoie. Ca și companie ai avantajul că fiind platforma la început te poți extinde odata cu congrazie.ro, poți să rămâi la stadiul de free mult timp.
Pe Congrazie.ro zi de zi apar articole despre freelancing si freelancer.Articolul de astăzi îl puteți citi aici. Așa că lângă elance.com adaugă congrazie și fie că ești angajator sau freelancer ai ce învăța și ai ce lucra de pe acest site.
Congrazie.ro , platofrma de freelancing din România unde tu contezi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu