marți, 4 noiembrie 2014

Internetul pentru fotografi

Esti un incepator in domeniul artei fotografice si ti-ar placea sa ai si tu un loc bine stabilit pe Web, la fel ca si toata lumea? In acest articol vom vedea de ce este esential pentru un fotograf sa fie prezent pe vasta retea mondiala preferata tuturor.

Este esential sa faci cele mai bune alegeri si deci sa alegi cea mai buna formula, adaptata asteptarilor tale si nevoilor tale.

De ce este esential pentru un fotograf sa fie prezent pe Internet? Inainte de orice trebuie sa stii ca oricine ar locul sau bine stabilit pe Internet, atat fotografii profesionisti cat si cei amatori sau incepatori. Toata lumea are deci sansa sa si se poate lansa pe web.

Intai si intai sa fii prezent pe Internet este un avantaj major, avand in vedere faptul ca obtii o apreciere sau o recunoastere a muncii tale.

Apoi, un alt avantaj al Internetului este urmatorul â€" chiar daca lumea se afla in spatele unui ecran, exista totusi un contact uman. Si in afara acestui contact, cel mai adesea exista si o partajare. Daca o persoana iti spune parerea sa despre pozele tale deja inseamna ceva., este un lucru mare.

Dar trebuie sa iti imaginezi ca magia internetului nu se incheie niciodata. Internetul este foarte proprice pentru share, pentru partajare, deci poti invata mereu noi tehnici si poti afla mereu niste trucuri noi prin intermediul discutiilor.

Internetul este si cea mai buna modalitate pentru fotografi de a se face cunoscuti. Si asta difuzandu-ti bineinteles pozele. In mod natural te poti gandi sa iti expui pozele la tine in oras sau in capitala, dar aceste lucruri nu sunt gratuite. Dar Internetul te va ajuta sa iti promovezi pozele cu zero costuri.

Cum poti fi prezent pe Internet? Alege formula care ti se potriveste cel mai bine. Poti sa fii prezent pe Internet prin intermediului unor forumuri sau bloguri, al unui site oarecare sau prin intermediul propriului tau site. Exista multiple posibilitati pentru tine.

Poti miza pe cele mai mari site-uri gratuite, foarte celebre deja precum Flickr. Este un site foarte popular si deci poti fi sigur ca cineva iti va urmari aic munca in mod constant.

Mai poti fi prezent si pe un formul care este dedicat fotografilor si fotografiei. Este un lucru foarte avantajos deoarece forumul este facut mai ales pentru a discuta si pentru a face schimb. Este un loc plin de conivivialitate unde poti discuta atat despre tehnici cat si despre propriile gusturi.

Pentru cei mai buni dintre voi exista si o solutie mai profesionista. Este vorba despre un blog, un site sau un portofoliu artistic. Este o modaliatte care ofera cea mai mare libertate in maniera de a prezenta fotografiile sale si de a face poze. Si este foarte util sa citesti unele bloguri foto deoarece fotografii explica aici tehnici, demersul lor, micile lor trucuri, deco este mult mai instructiv decat a privi doar o poza.

Cataloagele pentru fotografi sunt si ele extrem de utile. Cataloagele iti permit sa iti prezinti munca in cel mai complet mod cu putinta.

Inscriere gratuita in catalog fotografi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu