miercuri, 20 noiembrie 2013

Ce este fiverr ?

Este o forma de a castiga bani pe net din mici joburi. Tendinta este in crestere pe piata romaneasca de profil. Initiatorii acestei forme de job sunt cei de la Fiverr. La ora actuala gasim si alte site- uri ce ofera astfel de oportunitati.
 
Succesul lor consta in aceea ca pornesc de la un concept destul de simplu si productiv. Pe un site de acest gen se posteaza un anunt al unei persoane ce doreste sa presteze un serviciu precum si pretul aferent. Pentru a fi adjudecat se promoveaza un pret destul de mic. O alta persoana interesata de un astfel de serviciu il cumpara prin intermediul site- ului. La finalizarea seriviciului se face automat si plata. Proprietarul site- ului isi poate opri un comision ce oscileaza intre 8% si 20%. Comisionul se retine din plata catre vanzator. E extrem de simplu totul.
 
Marele avantaj al acestui sistem este ca poti gasi repede ceea ce cauti si la costuri minime.
 
Bineinteles ca pot exista si dezavantaje. Sa le analizam.
 
In primul rand studiaza posibilitatile tale de a face ceva calitativ peste media pietei. Cu siguranta esti bun intr- un domeniu. Daca vrei sa castigi din munca ta, trebuie sa fii cel mai bun pe axa calitate- pret.
 
Asigura-te, in al doilea rand ca descrierea ta profesionala este pe masura aptitudinilor. Avantajele tale pornind de la acest aspect pot fi colosale.
Al treilea lucru de care trebuie sa tii seama este ca trebuie sa te faci cat mai cunoscut pe net, pe site- urile de profil. Vizibilitatea online conteaza. Convinge- te!
Deci, pentru freelanceri site-urile de micro joburi sunt bune oportunitati de a castiga bani din spatiul online.

Succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu