duminică, 6 octombrie 2013

Cum sa scrii texte de calitate?Sfaturi

A scrie un continut bun, unic si care sa te reprezinte nu este atat de greu precum pare. Pentru a fi mai usor sa scrii un text tine cont de urmatoare sfaturi:
1. Documentarea, informarea si cercetarea subiectului sunt esentiale. Poti fi subiectiv dar informatiile date de tine sa fie corecte.
2.Adapteaza totul stilului tau propriu. Modul de a scrie te reprezinta si tocmai de aceea fa-ti un stil doar al tau care sa te reprezinte.Daca esti omul ironic poti avea o tenta ironica in articolele tale, daca esti genul academic trebuie sa dai citate sau sa mentionezi sursa scrierilor tale.
3. Alege subiecte interesante si nu can-can-uri. Subiecte care sa atraga atentia si sa faca cititorii sa revina.
4. Respecta regulile gramaticale , nu scrie cu prescurtari si alege formele corecte ale cuvintelor nu ce suna bine de la televizor.
5.Fi original! De la primul cuvant pana la ultimul trebuie sa fi original, sa alegi sa iti pui amprenta pe orice cuvant si sa il faci asa cum vrei tu.
6. Scrie despre oameni si pentru oameni. Alege sa faci asta si vei avea succes.
Sunt 6 reguli foarte bune si esentiale pe care le poti aplica fie ca scri pe un blog, un articol sau un site al companiei. Regulile sunt aceleasi iar textele trebuie sa fie bune si de calitate.
Sa ne citim cu texte de calitate!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu