marți, 27 august 2013

Cum sa faci bani online pe siteuri de micro joburi gen fiverr

O noua manie legata de a face bani online castiga teren pe internet. Este vorba despre site-urile cu micro joburi. Fiverr sunt cei care au initiat sistemul si cei mai mari si de succes pe aceasta piata. Totusi exista un numar mare de alte site-uri identice cu fiverr, de succes si care merita folosite.

Este usor de inteles de ce astfel de site-uri au asa mare succes. Conceptul este foarte simplu si eficient. Vanzatorul posteaza un job cu oferta lui si pretul cerut, de obicei foarte mic, incepand de la 5$. Apoi oricine doreste acest serviciu il plateste prin intermediul site-ului. Cand serviciul este finalizat vanzatorul este platit. De obicei exista un comision intre 8% si 20% care este retinut din plata catre vanzator. Deci, de exemplu, daca serviciul costa 5$, comisionul va fi de 1$ si prestatorul va primi 4$.
Desi poate parea o suma destul de mica, e posibil sa fii angajat de multe ori si sa faci niste bani frumosi. Sistemul este extrem de atractiv atat pentru vanzator cat si pentru cumparator, iar multi oameni cauta sa cumpere aceste servicii pentru pretul lor rezonabil.
Totusi, desi pare atragator, nu este neaparat simplu sa faci bani folosind aceasta metoda. Sunt cateva  lucruri pe care trebuie sa le faceti inainte, altfel veti fi dezamagiti de ofertele primite.
Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa oferi ceva atractiv pentru cat mai multi cumparatori, iar ceea ce oferi sa fie bine facut. Gandeste-te la ce esti bun. Urmareste alti utilizatori de pe site sa vezi ceea ce este popular. Poti oferi ceva similar? Acesta este un prim pas critic. Poti fi cel mai bun din lume in ceea ce faci dar daca nimeni nu doreste acest serviciu, nu vei fi niciodata platit pentru el.
Al doilea lucru important este o buna descriere personala. Aceasta trebuie sa transmita calitati importante cum ar fi entuziasm, fiabilitate si integritate. Trebuie sa iesi in fata celor care ofera aceleasi servicii. Deci, putin efort in completarea profilului iti poate aduce doar avantaje.
In al treilea rand nu posta jobul doar pe un site. Acum exista un numar mare de site-uri si ar fi ideal sa fii prezent pe cat mai multe dintre ele sau chiar pe toate daca este posibil. Astfel, vei putea fi gasit de un numar mare de potentiali cumparatori.
Site-uri de micro joburi cum este fiverr sunt in prezent bune metode pentru freelanceri de a castiga bani in mediul online. O treaba facuta bine iti poate aduce un venit frumos si cine stie, in timp, poti inlocui locul de munca actual cu locul de munca full-time la domiciliu.

- See more at: http://congrazie.ro/blog/view/13803/cum-sa-faci-bani-online-pe-siteuri-de-micro-joburi-gen-fiverr#sthash.ndmssE3A.dpuf

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu